top of page

Over ons

Finding Inspiration in Every Turn

...

Ons Verhaal

Welkom op onze "Over Ons" pagina! Wij delen een reis die begon als collega's bij Nuon-Eni. Na tien jaar van afzonderlijke paden hebben we het geluk gehad elkaar opnieuw tegen te komen en vrij snel besloten om onze krachten te bundelen. Onze gezamenlijke passie en visie leidden tot de oprichting van Pro-Fase, waarbij we ons focussen op administratieve vereenvoudiging, automatisatie en digitalisatie van KMO’s.

Wat ons onderscheidt, is de complementariteit van onze achtergronden. Andy brengt een schat aan financiële expertise met zich mee, terwijl Benjamin ervaring in Workforce Management (WFM) meebrengt. Deze synergie stelt ons in staat een scala aan diensten aan te bieden en oplossingen te creëren die de behoeften van onze klanten om naar een efficiënter bedrijf te evolueren, kunnen vervullen.

De laatste jaren was onze focus onafhankelijk van elkaar als freelancer verschoven naar Business Process Management oplossingen.

Ons streven naar innovatie en klanttevredenheid vormt de kern van ons bedrijf. We zijn gepassioneerd over het leveren van kwalitatieve diensten en het bouwen van duurzame relaties met onze klanten. Samen streven we ernaar waarde toe te voegen aan bedrijven en organisaties door middel van doordachte business process management oplossingen.

We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw zakelijke doelen te helpen verwezenlijken.

 

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer wilt weten over hoe wij uw onderneming kunnen ondersteunen

Ontmoet het team

bottom of page